Om mine kurser

Jeg har undervist voksne i tegning, maleri og billedkunst i 25 år fortrinsvis i København, på Frederiksberg, i Lyngby, Køge og Greve men også på weekendkurser i Jylland.

Mine kurser i tegning og maleri har det til fælles at de først og fremmest skal give dig en kickstart til at komme godt i gang eller godt videre med at arbejde med billeder.

Jeg lægger stor vægt på, at du får viden og værktøj, så du er klædt på til at kunne udtrykke det, som du har på hjerte, hvad enten du ønsker at tegne det, som du ser eller vil male abstrakte billeder.

Det er vigtigt, at kunne blande præcis de farvenuancer, som du ser for dig, så du ikke må lade dig nøje med de kulører, der er i tuberne. Du vil komme til at vide mere om, hvordan farverne påvirker hinanden indbyrdes, og målet er, at du bliver i stand til at lave de kompositioner, som bedst udtrykker det, som du vil vise i dit billede.

Vi vil på kurserne bruge tid på at se på billeder og på den måde blive bedre til at aflæse dem. Hvad skal der til for at et billede virker efter hensigten? Og hvor er det, at det går galt? Hvordan får du allerbedst fortalt din gode historie?

Kurserne er tilrettelagt for små hold med tid til individuel vejledning og indeholder alle materialelære og teknik.